Thursday, October 7, 2010

Justin Bieber

techno freaks :0


Justin Bieber. sipa yg xkenal mamat yg sebaya ngan aku ni? lagu2 dia superb, best org kata. cute, comel lote, stylo, rambut lawa.

kejap je dah famous. dan kejap je dah dibenci. macam xbiasa. kesian gak.

okeh makhluk2 sekalian kita akan bincangkan "kenapa orang benci Justin Bieber" dlm cara yg seringkas mungkin.

kebanyakan 'org' yg benci JB ni lelaki la kan. betul x? mungkin ada jugak pompuan yg benci dia. jeles kot ha, ha. JB ni ade byk nama samaran sebenarnya. 'Bibir' tu yg paling biasa aku dgr sebab abg aku pun pengkritik yg hebat jugak. "menyampah, xde org lain ke, asyik2 'Bibir'," katanya.

haritu kawan aku cakap pasal JB ni dapat naik Lamborghini masa birthday dia. tapi sebenarnya, bukannya dia punya pun. orang seponser kan. dia ni sebenarnya kira 'at the right place at the right time' la masa orang discover dia tu.

kalau tulis 'Justin' dekat google je pun dah keluar nama dia. bawah tu pulak 'Justin Bieber and his girlfriend'. xde 'Justin' lain ke? macam 'Justin Timberlake' ke.

aku pun xtau sebenarnya kenapa orang benci dia ni. penjelasan yg paling mantap ialah 'dah memang lumrah alam. x semua orang akan suka kita kan'. senang je jawapan kan. dah. end of story.

dan aku pun xtau kenapa aku buat post ni. dah buat. post je la. sakai saja ;p

tapi sejujurnya, aku pun xsuka 'Bibir' ni. kenapa ntah.

3 comments: