Sunday, July 10, 2011

Cis, aku hiatus lah :P

techno world :)


Yes. Cis, I am on hiatus lah hihihi. So, I am 17 today. Terima kasih kepada semua yang wish.



Terasa lain gile. Sebab ape?

Tahun depan dah xsekolah lagi. Aku xtau sama ada nak melonjak menjerit gembira ke nak meraung melolong kesedihan. Aku takut. Takut ape? Takut aku hilang lupa kawan. Takut jugak kawan hilang lupe aku. Tahun ni tahun last sekolah pulak tu.

Semenjak dua ni aku banyak bermimpi. Selalu aku tidur malam mana ada mimpi2. Aku mimpi aku gaduh dengan kawan lah, mimpi aku lambat pegi tuition lah, bende2 yang remeh gitu. Ada gak sekali dua aku mimpi hantu hahahah.

Nanti bulan 12 nak amik lesen. Mak aku pun dah sebut2 bab amik lesen ni. Ha bab ni boleh lah melolong gembira.

To Nik, thank you so much. To Taylor's UniColl, thank you for being the first to wish me hahah. To Miera, thank you for being the first 'person' to wish me. To Farah, thank you sebab bangun balik walaupun dah tido. To Hana, thank you for the '71'. To Nina, thank you derr. To Azley, thank you weh. To the others, lots of love and thank you, again. May Allah bless each and every one of you.

p/s : dia lupe kot. xpelah :)

No comments:

Post a Comment