Thursday, November 3, 2011

5 things I WILL DO after spm

hai techno world :)



Jadi, tak perlu nak bagi tau spm berapa hari lagi.
Kalau cakap je benda ni dekat mana2 budak form 5, free2 kena sepak hahah.

Okeh, ini ialah 'I-WILL-DO list' bukan 'I-WANT list' hahahah.

1. Marathon tidur.
Yang ni sehari cukuplah. Tidur lama2 buat ape. Buang mase I je *shahrin hahah

2. Drama Korea
Lantak lah apa2 drama. Asalkan drama hihi

3. Go backpacking / traveling.
Ha yang ni dah ada satu trip pegi Melaka ngan kawan2 yang amat disayangi. Kita pegi backpacking pulak nanti ye :)

4. Carik kerja
Ececeh bajet dah graduate wakaka. Ni dah plan2 ngan Izzati hahah. Aku suka duit. Jadi equation dia macam ni > 1kerja + 1usaha = 9999duit

5. Sleepover
Ni dah kautim ngan Ain. Splats pun mari2. Settle man!

Baiklah. Selepas spm, aku tambah lagi 5.

*Wish me luck for straight As. Thank you :)

p/s : jumpa lagi selepas periksa.

No comments:

Post a Comment