Wednesday, March 14, 2012

what a great memory, all over again!

techno world :)


Baiklah usai kem prs hujung minggu lalu, macam2 perkara aku lalui. Sekarang aku sakit belakang gile2 dan aku tak tahu ni sakit angin ke, salah tido ke sampaikan aku rasa nak menangis tak menahan sakitnya :(


Personally, aku rasa ramai junior yang dah improve berbanding tahun lepas. Cemane tu? hihi


Okeh ini personal message kepada junior hihihi. I know you won't read this but, yah.
To Kuhash, it was really great to have you around. I love talking to you and when I said I saw a different side of you (which is the good one, of course :P), I mean it. We (Ain and I) didn't mean to hurt your feelings about that gimmick and we deeply apologize if you're hurt in any way. Thank you for treating me well and yes, I admit, you're awesome :)


Ini antara benda yang budak2 tu cakap kat aku yang aku tak boleh lupa,
> "Kak, dia tu dah dua kali mandi, kitorang dah dua hari tak mandi" *yang ni lawak HAHAH
> "Oh man, I tell you, she's a perfectionist!" *betul gak apa yang dia cakap kat aku


p/s : I made it damn good that everyone would long for it again hikhik, tak ke gitu ain? :D

2 comments: